Обчислювальні технології для нелокальних початково-крайових задач гідромеханіки (Моделювання, керування та інформаційні технології, 2025)
Представлено  обчислювальні технології на основі  методу дискретних особливостей та їх застосування для нелокальних початково-крайових задач гідромеханіки в областях з різнотипними непроникними рухомими межами