Прогнозування коефіцієнту проникнення метаматеріалу за його структурою та параметрами електромагнітного опромінення (Моделювання, керування та інформаційні технології, 2025)
В цій роботі представлено архітектуру штучної нейронної мережі для прогнозування коефіцієнту пропускання метаматеріалу за його структурною інформацією та параметрами електромагнітного випромінення. Також представлено метод кодування просторової інформації про склад метаматеріалу