Аналіз існуючих досліджень коефіцієнта гідравлічного опору в трубах (Моделювання, керування та інформаційні технології, 2025)
Представлено теоретичні дослідження коефіцієнта гідравлічного опору в трубах з однорідною зернистою шорсткістю. Результати дадуть змогу удосконалити залежності для практичних розрахунків трубопроводів.