Комп'ютерне моделювання дифузії домішкової речовини з випадкового точкового джерела маси (Моделювання, керування та інформаційні технології, 2023)
Робота присвячена моделюванню дифузійних процесів у шарі за дії випадково розташованого точкового джерела. Досліджені варіанти розташування джерела за рівномірним і трикутним розподілом на певному проміжку, а також два часткові випадки бета-розподілу, які відповідають найімовірнішому знаходженню точкового джерела маси в околі верхньої або нижньої границі шару.