Керування високовольтним імпульсним розрядом в екзотермічному середовищі (Моделювання, керування та інформаційні технології, 2021)
Проведено дослідження високовольтного імпульсного розряду в екзотермічному середовищі як об’єкта керування. Запропоновано правила знаходження початкових умов алгоритму керування. Проведено кореляційний аналіз взаємозв'язку електродинамічних і гідродинамічних характеристик і визначено інформаційні координати. Розроблено алгоритм керування високовольтним імпульсним розрядом в екзотермічному середовищі