On the Solution of a Linear Fuzzy Cauchy Problem with Constant Coefficients (Моделювання, керування та інформаційні технології, 2025)
In this report we consider a linear fuzzy Cauchy problem with constant coefficients and present an analytical formula for its solution.У цій роботі розглядається лінійна нечітка задача Коші з постійними коефіцієнтами та надається аналітична формула  її розв'язку.