(untitled) (Моделювання, керування та інформаційні технології, 2025)
Викладено обґрунтування необхідності коригування проекту Канівської ГАЕС та основні напрямки цієї роботи. Розглянуті варіанти вибору основного гідросилового обладнання та захисту об’єкту від силового впливу