(untitled) (Моделювання, керування та інформаційні технології, 2025)
Розглянуто систему відведення фільтраційних вод на гідроенергетичних об’єктах. Розроблено автоматичну системи розрахунку витрати фільтраційного потоку для непідтопленого водоміру з індикацією рівнів рідини, архівуванням даних в SCADA системі. The filtration water removal system at hydropower facilities is considered. An automatic system for calculating the filtration flow rate for a non-flooded water meter with liquid level indication, data archiving in the SCADA system has been developed.