(untitled) (Моделювання, керування та інформаційні технології, 2025)
У статті розглянуто відомості про конструктивні особливості споруд Київської гідроакумулюючої електростанції, проектування і впровадження АСКБ ГТС, питання забезпечення надійності та безпеки, склад та основні технічні показники автоматизованої системи моніторингу за гідротехнічними спорудами. The article deals with information on the design features of the Kyiv pumped storage power plant, design and implementation of an automated system for monitoring the safety of hydraulic structures, issues of ensuring reliability and safety, composition and main technical indicators of the automated monitoring system for hydraulic structures.