(untitled) (Моделювання, керування та інформаційні технології, 2025)
Виконано експериментальне дослідження цифрової системи випробування високовольтних вимікачів напругою 6-110 кВ, на основі розробленого стенду. Виконано заміри параметрів робочого циклу високовольтного вимикача 6 кВ, тип - вимикач пружинного приводу включення-відключення. Під час проведення експериментальних досліджень зафіксовано параметри спрацьовування вимикача, які в подальшому відповідають нормативним параметрам згідно з «Нормами випробування електрообладнання» СОУ-Н ЕЕ 20.302:2020.