(untitled) (Моделювання, керування та інформаційні технології, 2025)
У даній роботі наведено відомості про реалізацію мобільного додатку для сервісу обслуговування домашніх тварин. Проаналізовано основні функції додатку, такі як реєстрація користувачів, створення профілів тварин, бронювання послуг догляду та ветеринарного обслуговування. Розглянуто інтеграцію платіжних систем для зручного та безпечного розрахунку за послуги, а також можливість перегляду історії бронювань та отримання нагадувань про планові заходи. Запропоновано рекомендації щодо покращення інтерфейсу користувача та оптимізації продуктивності додатку, щоб забезпечити зручність і надійність для власників тварин та сервісних працівників.