(untitled) (Моделювання, керування та інформаційні технології, 2023)
Представлено інформаційно-аналітичну систему для ліквідації кренів будівель та споруд. У системі використовуються індуктивні датчики та перетворювачі для вимірювання осаду стрічкового фундаменту, зсувів та напружень у грунтовій основі. Розроблено структурну схему для автоматизованого контролю параметрів. Ця система може бути використана для моніторингу та корекції технологічних осадів та крену будівель та споруд.