(untitled) (Моделювання, керування та інформаційні технології, 2023)
Військова агресія РФ, окупація Запорізької АЕС, ракетні обстріли України актуалізують моделювання можливих нових надпроєктних режимів реакторних установок. Таке моделювання і відповідний прогноз наслідків для радіаційного ресурсу корпуса реактора ВВЕР-1000 представлені в даній роботі. Моделювання виконане на основі реального режиму АЕС, що мав місце.