(untitled) (Моделювання, керування та інформаційні технології, 2025)
Описується важливість проведення тарування трапецієвидних водомірів, методи тарування та складність їх проведення. На противагу лабораторному таруванню розглядається можливість отримання тарувальної кривої за допомогою програми HEC-RAS