(untitled) (Моделювання, керування та інформаційні технології, 2025)
This document focuses on the optimization of electronic document issuance systems that operate under high user load. As the volume of digital services and e-government platforms increases, the need for faster, more reliable, and scalable document generation becomes crucial. The study investigates key bottlenecks in document processing pipelines and proposes a hybrid approach based on server-side caching and asynchronous task execution. The proposed solution significantly reduces response times and improves the overall throughput of document generation systems. У цьому документі розглянуто оптимізацію систем електронної видачі документів, що працюють під великим навантаженням користувачів. Із зростанням обсягів цифрових сервісів та платформ електронного урядування зростає потреба у швидшому, надійнішому та масштабованішому формуванні документів. У дослідженні проаналізовано основні вузькі місця у процесах обробки документів і запропоновано гібридний підхід, заснований на серверному кешуванні та асинхронному виконанні завдань. Запропоноване рішення суттєво зменшує час відгуку та підвищує загальну пропускну здатність систем генерації документів.