Обчислювальні технології для нелокальних початково-крайових задач гідромеханіки (MCIT: Proceedings of International scientific and practical conference, 2025)
Представлено  обчислювальні технології на основі  методу дискретних особливостей та їх застосування для нелокальних початково-крайових задач гідромеханіки в областях з різнотипними непроникними рухомими межами