Оптимізація процесу отримання коагулянту засобами машинного навчання (MCIT: Proceedings of International scientific and practical conference, 2023)
Оптимізовано процес отримання коагулянту в системі біологічного очищення стічних вод із залученням машинного навчання та нейронних мереж. Наведено експериментальні дані відповідності між параметрами навчання та алгоритм їх отримання.
Keywords: нейронні мережі; машинний зір; очищення води; моделювання; оптимізація процесу; RGB; HSL