Програмування стану механічної підсистеми магнітолевітуючого поїзда (MCIT: Proceedings of International scientific and practical conference, 2023)
Розроблено методику програмування стану механічної підсистеми магнітолевітуючого поїзда в його експлуатаційних режимах.
Keywords: магнітолевітуючий поїзд; механічна підсистема; розрахункова схема; фазовий простір; фазові координати; зображуюча точка стану