Безпечне збереження конфіденційної інформації на серверах (MCIT: Proceedings of International scientific and practical conference, 2021)
Виконано реалізацію і розробку алгоритму для забезпечення безпечного збереження конфіденційної інформації на серверах.
Keywords: cybersecurity; data encryption; cloud solutions