(untitled) (MCIT: Proceedings of International scientific and practical conference, 2025)
Представлено обчислювальні технології на основі методу дискретних особливостей та їх застосування для нелокальних початково-крайових задач гідромеханіки в областях з різнотипними непроникними рухомими межами