(untitled) (MCIT: Proceedings of International scientific and practical conference, 2025)
Підхід до ідентифікації імпульсних точкових джерел забруднень перенесено на випадок кусково-однорідного середовища за заданими координатами виявлення домішкової речовини та моментами часу її появи.