(untitled) (MCIT: Proceedings of International scientific and practical conference, 2025)
Розглянуто зв’язану систему нелінійних операторних рівнянь Сільвестра в гільбертовому просторі. Встановлено необхідну та достатню умови розв’язності для зв’язаної нелінійної операторної системи у критичному випадку