Прогнозування коефіцієнту проникнення метаматеріалу за його структурою та параметрами електромагнітного опромінення - Трофимчук, Олександр; Королюк, Дмитро; Крисенко, Павло (Modeling, Control and Information Technologies: Proceedings of International scientific and practical conference, 2025)
В цій роботі представлено архітектуру штучної нейронної мережі для прогнозування коефіцієнту пропускання метаматеріалу за його структурною інформацією та параметрами електромагнітного випромінення. Також представлено метод кодування просторової інформації про склад метаматеріалу