Java 23: нові можливості та вдосконалення - Ляшук, Тарас (Modeling, Control and Information Technologies: Proceedings of International scientific and practical conference, 2025)
Показано нововведення та удосконалення вже існуючих можливостей технології Java 23. Зокрема розглядаються такі компоненти як векторна графіка, багато поточність, управління пам’яттю та інші компоненти.