Коефіцієнт гідравлічного опору в трубах з однорідною зернистою шорсткістю - Volk, Liubov; Безусяк, Олександр (Modeling, Control and Information Technologies: Proceedings of International scientific and practical conference, 2023)
Представлено теоретичні дослідження коефіцієнта гідравлічного опору в трубах з однорідною зернистою шорсткістю. Результати дадуть змогу удосконалити залежності для практичних розрахунків трубопроводів.