Аналіз технологічних ліній дозування лікарських препаратів як об’єкта керування - Shaleva, Volodymyr; Matiko, Fedir; Kachor, Oleh (Modeling, Control and Information Technologies: Proceedings of International scientific and practical conference, 2023)
В цій роботі представлено огляд та аналіз існуючих систем та методів наповнення ємностей лікарськими засобами. Визначено переваги та недоліки кожної із систем. Описано принцип роботи кожної із систем. Визначено перспективний метод наповнення ємностей який має можливості до подальшого дослідження та удосконалення для покращення його технічних характеристик.