Використання нейроморфних обчислень для виявлення та запобігання кіберзагроз у комп’ютерних мережах - Каштан, Наталія (Modeling, Control and Information Technologies: Proceedings of International scientific and practical conference, 2025)
У роботі досліджуються способи захисту від кіберзагроз, які базуються на нейроморфних обчисленнях. Дослідження нейроморфних обчислень спрямоване на розробку обчислювальних систем, що імітують структуру та функції людського мозку. Нейроморфні системи володіють унікальними характеристиками, які можуть бути використані для створення більш ефективних і надійних методів протидії кіберзагрозам The work examines methods of protection against cyber threats, which are based on neuromorphic calculations. The study of neuromorphic computing is aimed at the development of computing systems imitating the structure and functions of the human brain. Neuromorphic systems have unique characteristics that can be used to create more effective and reliable methods of countering cyber threats