Роль гідроенергетики в роботі об’єднаної енергетичної системи України в сучасних умовах - Рябенко, Олександр; Мошинський, Віктор; Бондаренко, Юрій; Тимощук, Володимир; Клюха, Оксана (Modeling, Control and Information Technologies: Proceedings of International scientific and practical conference, 2025)
Розглядається питання про роль гідроенергетики в роботі Об’єднаної енергетичної системи України в сучасних умовах. Наводиться інформація про структуру електрогенеруючих потужностей Європейського Союзу, Франції, Німеччини та України. Висвітлюється робота енергетичної системи України в умовах ведення бойових дій, а також вплив війни Росії проти України на розвиток світової енергетики.