Інформаційні технології у вирішенні проблем фіскалізації підприємств дослідження електронного кабінету платників - Колесник, Марія; Рейнська, Вікторія (Modeling, Control and Information Technologies: Proceedings of International scientific and practical conference, 2025)
У статті досліджено основні проблеми роботи ФОП-ів із електронним кабінетом платників податків. Дослідження цієї проблеми є актуальною в Україні, адже це впливає на розвиток бізнесу в країні. Порушується питання чи розуміють підприємці що таке електронний ключ та яку інформацію він в собі несе.