Аналіз моделі прогнозування кіберзагроз “Cyber Kill Chain” - Сус, Василь (Modeling, Control and Information Technologies: Proceedings of International scientific and practical conference, 2025)
Робота присвячена моделі Cyber Kill Chain, розробленій Lockheed Martin для аналізу та протидії кіберзагрозам. Модель включає ключові елементи кібератак, від розвідки до дій на об'єкті. У тезі розглянуто основні методи зловмисників і відповідні заходи захисту на кожному етапі. Обговорено переваги моделі, та її недоліки щодо нових типів загроз. Модель сприяє системному підходу до кібербезпеки і проактивному захисту.