Оптимізація процесу отримання коагулянту засобами машинного навчання - Danchenkov, Vladyslav; Safonyk, Andrii (Modeling, Control and Information Technologies: Proceedings of International scientific and practical conference, 2023)
Оптимізовано процес отримання коагулянту в системі біологічного очищення стічних вод із залученням машинного навчання та нейронних мереж. Наведено експериментальні дані відповідності між параметрами навчання та алгоритм їх отримання.