Карта відображення повітряної обстановки розподіленої акустичної системи виявлення та супроводження літальних апаратів - Kitsera, Anton; Siechko, Oleksii; Kochan, Roman (Modeling, Control and Information Technologies: Proceedings of International scientific and practical conference, 2023)
У сучасному світі важливість виявлення та супроводження літальних апаратів зростає, особливо з урахуванням швидкого розвитку безпілотних літальних апаратів. У дослідженні розглядається проблема виявлення цих апаратів та можливість інтеграції системи виявлення з іншими системами спостереження для підвищення її ефективності. Проаналізовано та описано існуючі аналогічні рішення. Основна частина дослідження присвячена розробці та тестуванню програмного забезпечення, яке використовує сучасний стек технологій для відображення та аналізу геоданих.