Безпечне збереження конфіденційної інформації на серверах - Ochko, Oleksandr; Avruka, Irina (Modeling, Control and Information Technologies: Proceedings of International scientific and practical conference, 2021)
Виконано реалізацію і розробку алгоритму для забезпечення безпечного збереження конфіденційної інформації на серверах.